tiistai 3. tammikuuta 2017

Kaikkea hyvää tähän vuoteen 2017!

Suomi juhlii tänä vuonna sadatta vuottaan! Laitan viime vuoden jokaiselta kuukaudelta kuvan kauniista luonnostamme. Paitsi heinäkuun kuva on naapuri maastamme Ruotsista, jossa meillä oli sisarustapaaminen.

Hankin uuden läppärin loppusyksystä ja vaikka niin olin suunnitellut olevani ahkera bloggaaja, elämä tuo tullessaan odottamattomia asioita, joita ei aina voi hallita. Tuntuu siltä, että arki, työ, mummuus ja yllättävät huolen aiheet vievät kaiken energian, joten on tullut lähinnä postattua kuviani parille foorumille ja tämän blogin ylläpitäminen on jäänyt vähemmälle.

Mie päätin, että en lupaa mitään tälle alkaneelle vuodelle, vaan kuten Facebookissa kirjoitin, niin toivon paljon ja sitä mitä minä toivon, sitä minä toivon täydestä sydämestäni. Toivon, että ei tarvitsi niin paljon murehtia, että ei tarvitsi niin paljon aina pelätä ja voisi taas viettää tavallista elämää tavallisine murheineen. Yhtä lapsistani tutkitaan ja tutkimukset ovat vielä kesken.. Kaiken keskellä yritän elää normaalia elämää, käydä töissä, olla mummu ja yrittää nauttia omasta arjesta ja kaikesta hyvästä mitä elämä antaa. Joten kaikkea hyvää teille, jotka tämän luette, toivon tähän vuoteen, voimia sinne missä niitä tarvitaan, iloa arjen keskelle ja hyviä päiviä mahdollisimman paljon!

Tämä valokuvaus on edelleen suuri intohimoni ja auttaa kaiken keskellä jaksamaan ja hetkeksi  unohtamaan arjen murheet. <3


4 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat! Toivon kerallesi siskonen alkaneeseen vuoteen kaikkea hyvää ja kantavaa, onnenhelinää, valoa, voimia. Tiedän kipesti tuon pelon tunteen ja toivon, että elämänne kulkee pelkojen helpottumiseen ja hälvenemiseen.
  Pidäthän kiinni voimantuojista, tarvitsemme niitä. Valokuvaus on ihana intohimo, samoin luonto.
  Kuljet ajatuksissani♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hannah! <3 Kiitos kannustavista sanoista! Vielä menee aikaa ennen kuin asiat tarkemmin selvenee, mutta yritän ottaa päivät kerrallaan..
   Sinulla valoisaa tätä vuotta!

   Poista
 2. Suututtaa ja surettaa puolestasi. Miksi sinua taas niin kovasti koetellaan?
  Jos vaan voisin, niin toteuttaisin jokaisen toiveesi ja vielä muutaman lisääkin.
  Todella kauniit ja herkät kuvat! Ihanaa että valokuvaus on sinun elämässä edelleenkin tosi tärkeässä roolissa, ja mikä parasta, mekin saamme nauttia kuvistasi täällä blogissa :)
  Lämpöisiä ajatuksia ja iso halaus luoksesi ♥

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ansku! <3 Kiitos ajatuksistasi, kyllä välillä on kovasti kiukuttanutkin.. Nuorimmalle tehdään colonoskopia uudestaan, mutta se vähän venyy, kun hän on reissaamassa. Reissu oli varattu ja maksettu ajat sitten eikä hän oireistaan huolimatta sitä halunnut perua, joten täällä saa olla sydän syrjällään vielä jonkin aikaa.. Onneksi on ilmaiset Skype ym.facebookki-puhelut keksitty, niin sentään saan tietoa, että miten reissussa menee..
  Valokuvaus on varmaan vienyt sydämeni loppuelämäkseni, onneksi! <3
  Iloa omaan arkeesi halauksin Kaisa <3

  VastaaPoista