keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Jouluiloa ja rauhaa!Pienen hetken saimme nauttia lumesta ja valosta, ja sateiden myötä taas tuli pimeys. Omassa elämässä tämä valon ja varjon teema ikäänkuin jatkuu. Onneksi olemme menossa valoa kohti.

En omista tällä hetkellä omaa tietokonetta, ja muutenkin arki on täynnään kaikkea, joten en ole päässyt enkä ehtinyt tänne postata. Nyt halusin tyttären läppärillä tänne Joulutervehdyksen postata.Vuosi on ollut monimuotoinen. On ollut hautajaisia, häitä, uusi elämä ja ristiäiset itsenäisyyspäivänä.
Elämä on täynnään haikeutta ja iloa. Keväällä kuoli äitini ja hän elää muistoissani joka päivä hoitaessani ikäihmisiä kotihoidossa. Siellä vietän jouluni, hoivaten muiden isiä ja äitejä, kun omani ovat poissa. Kotihoidon parissa syntyi myös tämä teksti.Kesällä muutin jälleen kerran kotia, tällä kertaa nuorimman muuttaessa omilleen. Asun kauniilla paikalla, jonka upeissa maisemissa saan ulkoilla. Joten myös omassa elämässä on uusi vaihe menossa. Leikillisesti kutsun tätä vaihetta sinkkumummoudeksi. 


Jospa saisin hankittua sen läppärin, voisin joskus postata tänne näitä meidän vaihtuvien vuodenaikojen näkymiä.Elokuussa saimme juhlia ilolla, kun kaksi nuorta päätti lähteä kulkemaan yhteistä polkua. Lapsenlapseni katse on vielä kiinnittynyt lähelle, siinä missä elämä tapahtuu, tässä ja nyt. Joskus on hyvä hiljentyä vain tähän hetkeen.Lokakuussa sai nuorin tyttäreni syntymäpäivälahjakseen oman tyttären. Minä nautin tuplamummoudesta.


Yökyläilijä hoivasi hellästi serkkuaan.


 Elämässä on sateenkaaren värit. 
Lapsen tapa suhtautua elämään on puhutteleva. Tämän kuvan myötä toivon jouluiloa ja rauhaa!
Uusin mielin eteenpäin, toivoen myös uudistavaa tulevaa vuotta 2016!

Näkemisiin!

6 kommenttia:

 1. Kaunis ja koskettava postaus.
  Lämpöiset onnitteluni sinulle tuplamummoudesta ♥ Myös iloa ja onnea tahdon toivottaa joulunaikaasi sekä voimia tärkeään työhösi.
  Elämä antaa, elämä ottaa...
  valoisampaa tulevaa vuotta toivon sinulle sinkkumummolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ansku tuplaten ;)!
   Voimia ja iloa sinulle myös työsarkasi keskelle?
   Missä tällä hetkellä työskentelet?
   Kiitosta samoin, ilon ja toivon Vuotta 2016! <3

   Poista
  2. Kiitos! :) Heitän keikkaa kotikaupungissani Kotkassa sekä naapurikaupungissa Haminassa. Parhaillaan kohta puolivälissä oleva 11 viikon mittainen pesti Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskuksessa, jossa olen työskennellyt kolmella eri osastolla. Mielenkiintoista ja erittäin opettavaista :) Tällaiset pidemmät työkomennukset ovat enemmän kuin tervetulleita varsinkin näin talviaikaan. Kesällä voin sitten ottaakin vähän "kevyemmin" ;)

   Poista
  3. Uskon, että tuo on pitkälle myös luonnekysymys, toiset nauttivat keikkatyöstä. Itse pidän työn varmuudesta ja tuttujen asiakkaiden hoitamisesta sekä työn jatkuvuudesta. Yksi tunnetuimmista lauseista kotihoidossa on, että mistä teitä vielä riittää. Toki Tampereella kun on resurssipooli käytössä (he ovat vakituisia, jotka sijaistavat ympäri kaupunkia, niin itsekin törmään ns. uusiin ja ihmettelen, että mistä heitä riittää. Ehkä tilanne kertoo siitä, että vakituisia vakansseja tarvittaisiin enemmän.
   Itselläni on sijaisuus elokuuhun. Muuttojen myötä menetin vakituisen työpaikan/t. Ajauduin ns. kotihoitoon ja olen tykännyt. Ainoa miinus on kelit, joissa on vaikea liikkua. Eilenkin liirasi pyörän takarengas sopivasti. Oli pakko ajaa rauhallisesti. Mutta hyvä näin.
   Siis kaiken kaikkiaan kesällä kevyemmin! ;)
   Sinulle kaikkea hyvää tähän talveen!

   Poista
 2. Onpa sinulla ollut tapahtumarikas vuosi, niin paljon surua ja iloa samassa vuodessa. Mutta oli tosi mukava lukea näitä kuulumisia. Onnea toivottelen tuplamummolla ja ihanaa uutta vuotta! Olkoon se pelkästään onnellinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kuten Ansku kirjoitti, elämä antaa ja elämä ottaa..
   Ainakin suunnitelmat ovat hyvät! Hankimme työkaverin kanssa kulkuavaimet Easy-Fittiin jo pariksi kk vuodelle 2016 työpaikan on-line tykyseteleillä.
   6 päivän työputkesta huolimatta on jotenkin kevyempi olo. Nyt nauttimaan 8 päivän vapaista, johan sitä on hyvä aloittaa uusi vuosi uusin voimin.
   Iloa ja Onnea myös sinun Uuteen vuoteesi 2016! :)

   Poista