torstai 1. toukokuuta 2014

Elämän pärskeiden keskellä!

Elämän pärskeiden keskellä
tyyni hetki antaa voimaa
mennä eteenpäin 
ja 
kurkottaa kohti uutta

(Ennen vappua sain uutisia, joiden johdosta muutuin uusiosinkuksi ja päätin muuttaa takaisin lähelle lapsiani, tuleehan minusta mummo. Pojan mummonimiehdotuksista taidan poimia hauskimman ja kutsua itseäni mummeliksi.)

2 kommenttia:

 1. Miksiköhän blogger ei näytä aina seuraamieni blogien päivittyneen? Harmittaa kun tämäkin postauksesi on jäänyt minulta huomaamatta.
  Onnea kuitenkin näin alkajaisiksi sinulle vielä tulevasta lapsenlapsestasi! Tosi ihana asia ja mummeli kuulostaa hauskalta sekä todella herttaiselta, joten uskon nimen sopivan sinulle täydellisesti :) Onpa elämässäsi tapahtunut viime aikoina hurjasti muutoksia ja tulee vielä tapahtumaankin. Voimia sinulle kovasti uusiin haasteisiin ja eteenpäin menemiseen......olet ajatuksissani ♥

  VastaaPoista
 2. Joskus tuntuu, että häiriö on sovelluksessa, esim facebook tökkii välillä.
  Kiitos vielä kerran! Pojan mielestä heidän tuleva lapsensa ei voi kutsua minua mummeliksi, mutta eiköhän tuo "nimi" tälle mummelille luontevasti synny :).
  Kiitos! Voimia tarvitaan, muutos, kuinka positiivinen tahansa, vie aina energiaa. Uskon, että tulevat positiiviset asiat antavat minulle tarpeeksi voimaa.
  Kiitos blogiystävyydestä!

  VastaaPoista