perjantai 21. maaliskuuta 2014

"Kuinka onnekas ma oonkaan.."


"Ja tähtitaivaan
Alla näky jumalainen muistuttaa
Kuinka onnekas maa onkaan
Kun sen nähdä saa

En enää kärsi
En huoli
En pelkää
En halaja lisää surua"

Ilkka Alangon kullanhuuhtoja on aivan ihana kappale. Sen sanoin voisin sanoa koko sydämestäni, että en halaja lisää surua, mutta elämä ei anna valita osaamme täällä aringon alla. 

Sain viettää syntymäpäiväni upeassa auringon paisteessa. Kuljin merenrannalla kamera kädessä kuvaten luonnon ihmeitä. Välillä istahdin rantakalliolle katselemaan upeaa näkymää ja vain nauttimaan olostani. 
Ei ihmekään, että rakastan kevättä, olenhan kevään lapsi ja syntynyt juuri Kevätpäiväntausauspäivänä.
Samana iltana saapui uskomaton lumimyrsky, joka toki kesti vain hetken, mutta jotenkin ikäänkuin vahvisti tätä oman elämäni teemaa: tähän hetkeen kuuluvat kaikki, ilo, suru, menetys, menestys, pimeä, valo, sateenkaaren kaikki värit.  Sain siis kokea voimaannuttavan päivän.

Voimaannuttavaa viikonloppua!
 

8 kommenttia:

 1. Oi kuinka kauniita ja keväisiä kuvia olet ottanut! Ilkka Alangolla on hienoja sanoituksia ja rakastan hänen ääntään. Voisin kuunnella sitä vaikka kuinka kauan ;) Paljon onnea merkkipäiväsi johdosta ja toivotan valoisaa ja voimaannuttavaa viikonloppua sinullekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Oli aivan ihana hetki merenrannalla.
   Olen alkanut kuuntelemaan suomalaista musiikkia ja sanoituksia vasta näin vanhempana. Kotini oli uskovainen eikä maallista musiikkia saanut kuunnella.
   Olen tehnyt monta hyvää "löytöä" sanoitusten parista.
   Valon tuomaa energistä maaliskuuta sinullekin! :)

   Poista
 2. Onnea♥
  Luonnon ihmeiden äärellä on hyvä seisahtaa, tuulettaa ajatuksia ja ammentaa vahvuutta. Itse kävelin eilen jokivartta, kun tyttönen oli harrastuksessaan. Pysähdyin ihastelemaan joutsenpariskuntaa.
  Elämän ilot ja surut, kepeät hyvät ja painavat taakat.....kaikki sävyt, täydentyvät toisistaan. Olen kovasti opetellut kiittämään kivusta. Haluan uskoa, ettei sitä sallita ellei sille olisi tarkoituksensa. Huolet ilojen eteisinä! Tällä viikolla olen yrittänyt löytää ymmärrystä sille, miksi sallittiin tulipalon riistää äidin ja pienen pojan henki.

  Koskettava tuo Alangon laulu.

  Emme saa valita itse osaamme. Voimme vain koittaa luottaa.

  Viikonloppuusi ilovaloa ja vahvuutta!

  VastaaPoista
 3. Kiitos!
  Pysäyttävä uutinen äidistä ja pojasta. Tuo on asia, jota ei jaksa eikä halua ymmärtää. Miksi kysymyksen vastaukseen vaaditaan aivan liian paljon viisautta!
  Jäljelle jääneille toivon paljon voimia, menetys on raskas!

  Luottaminen on yksi vaikeimpia tehtäviä, mikä minulle on annettu. Elämän mittainen oppikoulu.

  Voimaannuttavia hetkiä pyhään ja arkeesi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos ajatuksistasi ja kuvistasi. Pidän erityisesti toisesta ja kolmannesta kuvasta, joista huokuu kevään yllätyksellisyys. Onnea vanhenemisen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hitunen!
   Sehän se on ihaninta kameran kanssa luonnossa kulkiessa, luonto yllättää monipuolisuudellaan. Kevät on lempi vuodenaikani ja entistä rakkaampi joka vuosi, saanhan sitä olla jälleen kerran ihmettelemässä.

   Poista
 5. Minä olen ihan liian vähän ehtinyt rannoille kävelemään. Pitäisi mennä, kun sen tietää, että meri tai järvi tekee aina onnelliseksi. Aurinkoisia päiviä toivotellen ja myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 6. Kiitos!
  Pyrin aina ottamaan hetkestä vaarin, asunhan vain 300 metrin päässä merenrannasta.
  Näin harmaan taivaan alla toivon sinnekin aurinkoista kevään jatkumoa!

  VastaaPoista