perjantai 7. helmikuuta 2014

Välillä aurinkoa

Maisema on ollut pitkään tasaisen harmaa, välillä on aurinko ilahduttanut vierailullaan, kuten eilen kävellessäni töistä kotiinpäin. Tämä vastaa hyvin omaa sielunmaisemaani. Elämä on muuttunut tasaisen arkiseksi, normaaleine arkisine iloineen ja murheineen.
Ilmeisesti kuitenkin keho tulee aavistuksen jälkijunassa. Kun elämä ei enää ole henkistä turbulenssia, keho on ollut alkuvuoden aivan sekaisin. Olen yrittänyt muistaa kaikki vanhat kikkani oman hyvinvointini edistämiseksi. Ehkä kehoni viestii minulle, että minun on välillä aika hoitaa itseäni.
Itseni vaalimisen ohella on huoli äidistäni aina läsnä. Mutta se kuuluu tähän elämään, näin haluan ajatella huolesta huolimatta. Äidin voimat vähenevät viikko viikolta, mutta olen iloinen, että minulla on pian mahdollisuus lähteä äitiäni katsomaan.
Kaiken keskellä nautin arjen tuomista iloista. Tännekin yritän muistaa joskus kurkata.
Valon pilkahduksia viikonloppuun!

8 kommenttia:

 1. Keho on viisas . Omani kertoo:älä murehdi. Pieniä ilonsiemeniä sain viikossani poimia. Niistä saa voimaa jaksaa eteenpäin kehossa viipyvien kipujen ja oireiden kanssa, vaikka pelko ajoittain ottaakin tiukasti kädestä kiinni.

  Arjen pienet ilot ovat lääke moneen. Pilkahdelkoon ne päiviisi runsaina !!
  Siunausta sinulle ja myös äidillesi.

  Kevättä kohti kuljemme ja valo saa kaiken aikaa enemmän tilaa!!
  Ilahdutit sanoillasi minua Riihipirtillä. Kiitos♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Sinä kosketat sanoillasi. Varmasti asenteesi, joka huokuu teksteistäsi läpi, auttaa sinua kestämään kipusi paremmin. Itse olen huono sairastamaan ja joskus olen pohtinut Mikon kuoleman jälkeen, että pahinta olisi itse sairastua ja saada kokemus siitä, mitä hän joutui läpikäymään.
   Siunausajatus lämmittää! Kiitos.
   Siunausta ja valoa omaan arkesi keskelle!

   Poista
 2. Ihana, armas aurinko :) Kiva kun ehdit piipahtaa iloksemme täälläkin! Sinä olet ihan oikeassa monessakin asiassa. Uskon, että kehosi tosiaankin yrittää välittää sinulle tärkeää viestiä. Kuuntele kiltisti kehoasi ja muista huolehtia, paitsi äidistäsi, myös itsestäsi ♥ Voimaa ja valoa viikonloppuusi. Sinä ja äitisi olette ajatuksissani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!<3 Täällä pidän lepopäivää ja vaalin itseäni. Aurinko ja lumiset hanget taisivat jäädä haaveeksi ja hetket lumikenkäilyn parissa.
   Samoin, muista viettää stressittömiä hetkiä opiskelun lomassa. Joko työharjoittelu on menossa?
   Iloa kaiken uuden parissa!

   Poista
 3. Täällä toinen , jonka kroppa kaipaa hoivaa ja huolenpitoa. Keho on kyllä tavattoman viisas, sitä kannattaa kuulla.
  Ihana kuvasi, jäin sen lumoon. Valoisia askelia helmikuulle. Pidäthän itsestäsi hyvää huolta♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutokset vaativat veronsa, niitä on myös sinulla riittänyt lukemani perusteella. Samoin toivon sinulle, helli ja rakasta itseäsi! Näin me jaksamme helliä läheisiämme.
   Juuri nyt teki aurinko reiän harmaan taivaan keskelle! Kyllä se siellä pilvien takana on tallella ja välillä meille paistaa! Kiitos samoin, heleitä askelia helmikuulle! Helli, hoivaa, halaa, hilpeile ja helmeile Helmikuussa :) PS. Lisää helmikuun adjektiiveja saa keksiä..:)

   Poista
 4. Niin kaunis kuva. Minä olen huomannut saman - keho tulee yleensä jälkijunassa. Oirehtii vasta, kun kiire tms. on mennyt, vasta vähän sen jälkeen tulee uupumus tai oudot tunteet.

  Kaikkea hyvää sinun helmikuuhusi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Kyllä tuo on usein totta! Mielen ja kehon hienoa yhteistyötä.
   Kiitos samoin, harmaaseen helmikuuhun aurinkoisia päiviä toivon sinulle!

   Poista