torstai 5. syyskuuta 2013

Yksi kuvistani oli poistettu?

Tämä on yksi lempikuvistani hiljattaiselta Lapin reissultani, siis minun ottamani. En tiedä miksi järjestelmä oli sen poistanut. Ei ainakaan näy blogissani. Näkyykö muille? Illan lämmin valo tuo oman vivahteen valokuviin.
Siitä saimme nauttia muutaman sadepisaran jälkeen vaelluksen loppumetreillä!

6 kommenttia:

 1. Kaunis, tunnelmallinen kuva! Ei näy aiemmassa postissasi, mutta tässä saamme ihailla sitä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!
  Omien kokemuksien jälkeen, välillä ihan ihmettelee, kuinka pienet hetket riittävät tuomaan tyytyväisen olon ja merkitsevät usein enemmän!

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva, niin upeat värit ja tunnelma! Ei näy aiemmassa postauksessasi, mutta onneksi nyt näkyy! Huomasin tässä kuvaa katsellessani, että minähän olen päässyt yli kesän loppumisen tuomasta haikeudesta, jee!! Päätin juuri, että saamillani synttärilahjarahoilla menen huomenna ostamaan itselleni uudet vaelluskengät :) Lauantaina eväsreppu selkään, kamera kaulaan ja menoksi, ei Lappiin valitettavasti, mutta eiköhän jokin ihan kiva päiväretkikohde löydy näiltäkin nurkilta. Aurinkoa ja iloa sinun viikkoosi ♥

  VastaaPoista
 4. Kiitos!
  Hyvä päätös :) Lapissa on se oma taikansa, mutta kyllä myös etelästä löytyy ihania vaelluskohteita. Asuin pitkään Tampereen kupeessa ja esim. siellä Pukala on aivan ihana paikka ja vastaavia varmaan löytyy nyt lähempääkin.
  Nyt asun pääkaupunkiseudulla ja loma meni suurimmaksi osaksi muuton merkeissä, joten hieman jäin kaipaamaan kesää ja lomaa.
  Onneksi vaellus Lapissa toi energiaa ja lopulta tunteen elpymisestä, koin sekä fyysisen että henkisen elpymisen.
  Aurinkoista viikkoa sinullekin! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kuva, nyt se näkyy. Upeat värit, se on tuo tumma taivas ja aurinko, hieno yhdistelmä. Kun pääsisikin noita pitkospuita astelemaan.

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Kyllä sinne on ensi vuonnakin lähdettävä, nyt on jo kaipuu. Ensi vuonna on suunnitelmissa pitempi vaellus, jos vaan töistä saa vapaata.

  VastaaPoista