maanantai 18. joulukuuta 2017

JoulumielellĂ€ 😊 pieni tarina..



PÀÀtin hakea energiaa salaatilta joulushoppailuun, joten poikkesin Tampereen Sokokselle ennen Prismaan köröttelyÀ. Salaattitiskille oli aikamoinen jono, joka oli muotoutunut tilan mukaan. Yritin parhaani asettua sievÀsti jonoon ahtaassa tilassa. HissiltÀ tuli nainen ja luulin hÀnen olevan menossa Sokoksen alimman kerroksen myymÀlÀn puolelle, joten vÀistyin hieman ja hÀn ottikin paikkani jonossa. Hieman pyörittelin ihmeissÀni pÀÀtÀni, mutta pÀÀtin olla joulumielellÀ ja olla mitenkÀÀn pahoittamatta mieltÀni asiasta. Ja koska minulla ei ollut muutenkaan kiire, pÀÀtin ottaa asian myös huumorin kannalta ja ajattelin, ettÀ onhan se hyvÀ, ettÀ joskus on niin pienen nÀköinen, ettei tule huomatuksi..

Mutta ei tÀmÀ jouluilo loppunut tÀhÀn. SyötyÀni salaatin ja toisen puoliskon leipÀparista, jonka saa salaatin kanssa, jÀtin toisen leipÀpuoliskon tarjottimelle ja lÀksin hakemaan kahvia ajatuksella, ettÀ nautin toisen palan leipÀÀ kahvin kera. YleensÀ pidÀn takkiani tuolin reunalla, mutta tÀllÀ kertaa pöytÀni vieressÀ oli ripustin, johon olin laittanut takkini ja koska olin ottanut kassini mukaan lompakkovarkaisen pelossa, hÀivÀhti mielessÀni, ettÀ joku saattaa luulla minun lÀhteneen, jos ei huomaa takkiani. Kas kummaa, kun palasin kahvin kanssa pöytÀÀni, juuri nÀin huomasin kÀyneen.
PöydĂ€n oli vallannut iĂ€kkÀÀmpi pariskunta eivĂ€tkĂ€ he tuntuneet ottavan kuuleviin korviinsa, kun yritin selittÀÀ, ettĂ€ en ollut vielĂ€ valmis. Mies oli kantamassa pois tarjotinta tuohtuneen nĂ€köisenĂ€ ja sen sijaan, ettĂ€ olisi palauttanut tarjottimen pöydĂ€lle, valitti siitĂ€, kuinka olin jĂ€ttĂ€nyt puoliksi syödyn tarjottimen jĂ€lkeeni. Olisin voinut taas hermostua, mutta kiirehdin hakemaan miehen poiskuskaaman tarjottimen kĂ€rrystĂ€ ja nappasin takkini naulakosta  ja siirryin tyhjĂ€lle paikalle nauttimaan kahvini.
SiinÀ kahvia hörpÀtessÀni seurasin kuinka kyseinen pariskunta kantoi omia tarjottimiaan pöytÀÀn tyytyvÀisen nÀköisenÀ ja olin tyytyvÀinen, kun minulla oli riittÀnyt joulumieltÀ!

Iloa arkeen ja rentoja shoppailuja joulunalusaikaan! :))

4 kommenttia:

  1. Voin nÀhdÀ nuo tilanteet mielessÀni, niin elÀvÀsti kuvasit ne:) MeitÀ on niin monenmoista kulkijaa.. sulla on riittÀnyt kauniisti joulumieli!

    Oikein onellista ja rauhaisaa joulua sinulle ja rakkaillesi♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos.. Joulu meni töissÀ ja uuden vuoden seudun vietin Ruotsissa, sillÀpÀ ei ole tule kurkattua nÀille sivuille vÀhÀÀn aikaan..
      Oikein lÀmpöistÀ vuoden aloitusta! <3

      Poista
  2. HyvyyttÀ tÀhÀnkin vuoteen! Sille on aina sija. Itse joulun alla K-kaupan kiireessÀ kuulin miten nainen valitti toiselle kun hyasintit olivat liian nupuissaan. Kuljin perÀssÀÀn ja kyselin kelpaisiko hÀnelle minun kukkani, jonka sain ystÀvÀltÀ. Sain osoitteen, ajelin hakemaan kukan kotoa ja vein sitten tÀlle rouvalle. HÀn halusi viedÀ auenneen kukan haudalle. Joulumieli on paras mieli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KyllÀ!
      Kiitos ja sitÀ samaa itsellesikin!
      LÀmpöistÀ mieltÀ alkaneeseen vuoteen! :))

      Poista